Η επιχείρηση

Η επιχείρηση

ΚΟΜΠΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Η επιχείρηση ΚΟΜΠΗΣ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο της τοποθέτησης, επεξεργασίας και συντήρησης πλακιδίων και μαρμάρων από το 1997. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας έως και σήμερα, βασικό μέλημα της εταιρείας μας είναι να είμαστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, και να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησής μας, το οποίο στελεχώνεται από έμπειρους τεχνικούς, σε συνδιασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε σε κάθε εργασία, αποτελούν εγγύηση των υπηρεσιών μας.

Δεσμευόμαστε σε κάθε συνεργασία να παρέχουμε:

  • Ποιότητα

  • Αξιοπιστία

  • Συνέπεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα από σύγχρονες υπηρεσίες, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της οικίας ή του επαγγελματικού τους χώρου, και περιλαμβάνει:

Τοποθέτηση μαρμάρων, πλακιδίων και γρανιτών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Τρίψιμο και γυάλισμα μωσαϊκών και μαρμάρων σε δάπεδα, σκάλες και ορθομαρμαρώσεις

Επένδυση δαπέδων και τοίχων με πλακίδια και ψηφίδες

  • Επίστρωση τσιμεντοκονίας με ειδικό μηχάνημα για τέλειο αποτέλεσμα

Ειδική εφαρμογή εποξεικών πλακιδίων σε υγειονομικά δάπεδα

Με την ανακαίνιση μπάνιου δίνουμε μια νέα όψη στο μπάνιο σας

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση ΚΟΜΠΗΣ, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει ή για να κανονίσετε να επισκεθτεί το χώρο σας για δωρεάν εκτίμηση, εκπρόσωπος της εξειδικευμένης ομάδας μας.

Τοποθετησεις πλακιδιων Θεσσαλονικη

Εμπιστευθείτε μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετικά με την τοποθέτηση πλακιδίων – μαρμάρων – γρανιτών και ο,τι άλλο χρειάζεστε. Η εταιρία μας με πολυετή εμπειρία στις τοποθετησεις πλακιδιων στη Θεσσαλονικη και όχι μόνο, θα βρίσκεται άμεσα δίπλα σας.

Επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων

Με απόλυτο επαγγελματισμό, συνέπεια και αμεσότητα ολοκληρώνουμε κάθε μας εργασία. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας καθώς αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση μας. Θέλουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς να δώσουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Όταν πρόκειται για τοποθέτηση πλακιδίων – μαρμάρων – γρανιτών τότε μπορείτε να εμπιστευθείτε τους καλύτερους.

Τοποθετησεις πλακιδιων Θεσσαλονικη

Επικοινωνήστε μαζί μας