Τοποθετηση πλακιδιων Θεσσαλονικη

Επειδή η τοποθετηση πλακιδιων και μαρμάρων δεν είναι μια εύκολη εργασία πάντα προτείνουμε να την αναλάβει κάποιος επαγγελματίας. Ο Σπυρίδων Κόμπης είναι ένας επαγγελματίας με εμπειρία χρόνων που έχει αναλάβει πλήθος έργων από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα.

Πλακίδια Θεσσαλονίκη

Οι τοποθετήσεις πλακιδίων απαιτούν μεγάλη ακρίβεια και προσοχή. Γίνονται συνήθως μία φορά κατά την κατασκευή και πρέπει να είναι απολύτως σωστές. Ακόμη και η πιο μικρή λάθος κλίση μπορεί να οδηγήσει σε αστοχία, λάθος διοχέτευση υδάτων, συσσώρευση υγρασίας κλπ. Για αυτό δεν χωράει περιθώριο κατασκευαστικού λάθους. Η εταιρία μας αναλαμβάνει περίτεχνες τοποθετήσεις πλακιδίων που θα ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική ανάγκη.

Τοποθετούμε πλακίδια δαπέδου, τοίχου, μπάνιου, ψηφίδας, κουζίνας και πισίνας, με στόχο να δώσουμε στο χώρο σας μια νέα μια ιδιαίτερη και καλαίσθητη διακοσμητική όψη.

Το συνεργείο της εταιρείας μας στελεχώνεται από τεχνίτες με πολυετή εμπειρία στο χώρο της τοποθέτησης, επεξεργασίας και συντήρησης μαρμάρων και γρανιτών, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.